Twee jubilarissen Pekelder Shanty Plus Koor in het zonnetje gezet.

 

 

 

 

Twee shanty jubilarissen zijn woensdag in het zonnetje gezet. Wel was het een heel ongebruikelijke huldiging vanwege de corona situatie. Toch willen wij onze leden Berend Katuin en Johanna Breider met hun 10 jarige lidmaatschap bij ons koor natuurlijk belonen met een bloemetje en een cadeaubon. Bij deze van harte gefeliciteerd namens het bestuur, koorleden, muzikanten en dirigente.


Drie shanty dames jubilarissen zijn dinsdag 2 juni in het zonnetje gezet.

Drie shanty dames jubilarissen zijn dinsdag in het zonnetje gezet. Wel was het een heel ongebruikelijke huldiging vanwege de corona situatie. Toch willen wij onze leden Grietje, Miep en Dinie met hun 25-jarig lidmaatschap bij ons Pekelder Shanty Plus Koor niet zomaar voorbij laten gaan. Bij deze van harte gefeliciteerd. We hopen dat we, als het weer mogelijk is, weer snel mogen repeteren. De dames kregen voor hun jubileum een bloemetje en een cadeaubon overhandigd met de felicitaties van het bestuur, koorleden en dirigente.

(foto's Johan de Groot)

 

 

 

25 jarig jubileum van het koor en jubilerende leden.

 

De heren Reind Nijboer en Johan Wortelboer zijn vanaf de oprichting, nu 25 jaar later, nog steeds lid van het Pekelder Shanty Plus Koor (Snikkewichter & Snikkevoarders). De vereniging vindt dit een prachtige prestatie en hoopt nog jaren op hen te mogen rekenen. De beide mannen kregen voor hun 25-jarig jubileum een bloemetje en een cadeaubon aangeboden met de hartelijke felicitaties van het bestuur en natuurlijk alle koorleden, muzikanten en koorleidster.

 

 

 

 

Foto's gemaakt tijdens een optreden in Winschoten november 2019.

 

 

 

Enkele foto's van de maand november 2019 gemaakt tijdens een optreden in Veendam.

 

 

Maritieme avond Pekelder ShantyPluskoor trekt volle zaal in de Kiepe.

 

Het Pekelder Shanty Pluskoor, bestaande uit de Snikkewichter en Snikkevoarders uit Nieuwe Pekela, heeft zaterdagavond de jaarlijkse Maritieme avond gehouden in een bomvol ontmoetingscentrum de Kiepe in Nieuwe Pekela. Op een zeer smaakvol, in zeemanssferen ingericht, podium werden niet alleen de bekende zeemansliederen, maar ook vele andere songs ten gehore gebracht. De aanwezige bezoekers konden volop konden meezingen en swingen.  (26 oktober 2019-Bron Prachtig-Pekela.)

 

 

Vanaf de oevers van het  Heeresmeer bezong het Pekelder Shanty Pluskoor bestaande uit de Snikkewichter en Snikkevoarders het jubilerende 100 jarige Groninger  volkslied. (28 september2019)

 

 

Enkele foto,s gemaakt tijdens het opbouwen van het geluid en optreden tijdens de gondelvaart op 13 september 2019 te Oude-Pekela.

 

 

 

 

Optreden tijdens het internationaal festival in  Emmen  8-09-2019

 

Optreden in Stadskanaal op 31 augustus 2019

 

 

 

Festival te Westerbork op 11 augustus 2019

 

 

 

Optreden te Oude Pekela aan de haven tijdens de jaarmarkt. (7 juli 2019)

 

 

 

 

Optreden tijdens  de Blumenschau in Papenburg 21-7-2019

 

 

 

 

Foto's gemaakt tijdens het optreden in Glimmen. 

 

 

Optreden in Veendam op 13 juni 2019

 

 

 

 

Optreden in Ostrhauderfehn  2 juni 2019.

 

 

Optreden te Oude Pekela. (2019)

 

 

Verschillende optredens in 2019.

 

 

Optreden in Nieuwe Pekela (2019)

 

 

Verschillende Foto's van verschillende optredens

 


Foto's van verschillende optredens in 2018